Бразилският национал Антони вероятно ще остане титуляр през 2022-23 г., след

...
Бразилският национал Антони вероятно ще остане титуляр през 2022-23 г., след
Коментари Харесай

Анди Коул: Гарначо ме впечатлява повече от Антони

Бразилският национал Антони евентуално ще остане титуляр през 2022-23 година, откакто беше притеглен от Аякс за 85 милиона паунда, но 18-годишният аржентински вундеркинд Алехандро Гарначо е подготвен да да се бори за непрекъснатото си място в тима, като желае да се утвърди във Висшата лига.

" Гарначо ме впечатлява повече, почтено казано. Мисля, че той се нагърбва и е нападателен, когато вземе топката, и постоянно желае да се изправи против съперника. Гледа да мине около бранителя си и да достави центриране, или да опита удар. Като централен нападател като мен, когато имаш крило като това, което желае да вкара топката в празните пространства, това ме кара да бъда нащрек, тъй като знаеш, че си в играта. Мисля, че той е в действителност надарен състезател и бих се радвал да го видя да играе повече през този сезон ", показа легендата на " алените дяволи " Анди Коул.

Гарначо към този момент записва няколко гола за Юнайтед този сезон, в това число победно попадение в гостуването на Фулъм във Висшата лига през ноември, докато Антони има пет гола в 16 мача във всички надпревари.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР